Kine Vijve

Contact & afspraak

Consultaties en behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak.


De praktijk is vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer vanuit Sint-Eloois-Vijve, Waregem, Wielsbeke, Zulte, Harelbeke, Oostrozebeke, Meulebeke, ...
Voor patiënten is er gratis parkeerplaats voor de deur.


Huisbezoeken zijn voorbehouden aan patiënten die omwille van medische redenen niet in staat zijn om zelf naar de praktijk te komen. Huisbezoeken worden beperkt tot de regio Sint-Eloois-Vijve.


Gelieve op uw eerste afspraak uw identiteitskaart, voorschrift van de arts en recente verslagen van onderzoeken en/of operaties mee te brengen.


Wanneer u verhinderd bent, gelieve uw afspraak minstens 24 uur op voorhand te annuleren. Indien er niet of laattijdig wordt geannuleerd, wordt een vergoeding aangerekend voor de gereseveerde tijd. Er worden geen uitzonderingen toegestaan.


CONTACTEER ME

 
 
 
 
 

Honoraria kinesitherapie

Courante, Fa-pathologie & perinatale kine:


Intake nieuwe pathologische situatie: 49 euro

Volgende sessie(s): 34 euro


Toeslag na 19u: 3 euro (per 30')

Toeslag huisbezoek: 5 euro


Fb- en E-pathologie (chronische aandoeningen):


Sessie van 30': 34 euro

Sessie van 45': 50 euro

Sessie van 60': 66.50 euro


Dossier (jaarlijks): 35 euro

Toeslag na 19u: 3 euro (per 30')

Toeslag huisbezoek: 5 euro


Beide therapeuten zijn gedeconventioneerd.

Na betaling krijgt u uw getuigschrift voor verstrekte hulp om uw terugbetaling te verkrijgen. Wenst u meer info over de terugbetalingstarieven door de mutualiteit en hospitalisatieverzekering? Spreek ons hierover gerust aan.


Wanneer u verhinderd bent, gelieve uw afspraak minstens 24 uur op voorhand te annuleren. Indien er niet of laattijdig wordt geannuleerd, wordt een vergoeding aangerekend voor de gereserveerde tijd. Er worden geen uitzonderingen toegestaan.